Succes­volle flyer-actie Tiel/Druten.


2 april 2013

Op zaterdag 30 maart jl. stonden om 13:30 uur twee enthousiaste “flyer-teams”, van drie vrijwilligers per team, klaar in de winkelgebieden van Tiel en Druten.

Ondanks het vrij koude weer was er een gezellige drukte en de paasflyers met de waarheid over de coderingen op kippeneieren gingen er rap door heen.

Er was veel belangstelling voor onze actie en we werden zeer positief ontvangen. Hier en daar werden we zelfs aangemoedigd om vooral door te gaan met dit soort acties en het publiek te blijven informeren.

Helaas, aan al het goeds komt een eind, en waren op een gegeven moment de flyers op (en de leden van de flyer-teams een beetje hees ;-).

Ter afsluiting van een geslaagde middag hebben de vrijwilligers een café opgezocht om onder het genot van een drankje samen nog even na te praten.

We kijken weer terug op een geslaagde actie en kijken al weer uit naar de volgende!

De Partij voor de Dieren kan altijd meer vrijwilligers gebruiken.
Als u zin heeft om mee te helpen bij toekomstige flyer-acties, mail dan naar: buren@partijvoordedieren.nl.

Gerelateerd nieuws

Tankstation Maurik

Het vroegere tankstation van de heer Stap in Maurik voldeed niet aan de milieuregels. In plaats van te investeren in milieuge...

Lees verder

Zorgen over het gebruik van gif in uw omgeving?

Er is van oudsher veel agrarische bedrijvigheid in de Betuwe, de vruchtbare klei is goede landbouwgrond waar menig boer en te...

Lees verder