Help mee!


Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die zich willen inzetten voor de Partij voor de Dieren in de gemeente Buren. In verkiezingstijd wordt volop campagne gevoerd, bijvoorbeeld door met een verkiezingsstand op een markt te staan, de straat op te gaan om posters te plakken of om te flyeren. Naarmate de gemeenteraadsverkiezingen dichterbij komen, zal er alleen maar meer werk komen.

Ook buiten verkiezingstijd is er veel te doen. Wie weet kan jij ons helpen bij het organiseren van een actie tegen de jacht of bij een evenementen om duurzame energie te promoten. Misschien kan je helpen met het doorlezen van stukken voor de raadsvergaderingen of kan je de bio-industrie in de gemeente in kaart brengen. We zoeken mensen om overheidsinstanties en bedrijven aan te schrijven en er liggen administratieve klussen. Of je kunt gewoon ergens aanwezig zijn om aandacht te vragen voor bepaalde zaken.

Ben je lid van de Partij voor de Dieren en wil je meehelpen om onze idealen te verwezenlijken? Stuur ons dan een bericht. Jouw bijdrage is zeer welkom!