Kandi­da­ten­lijst Gemeen­te­raads­ver­kie­zingen


Gemeen­te­raads­ver­kie­zingen 16 maart 2022

26 november 2021

De kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022 is op het congres van 21 november 2021 officieel vastgesteld.

Meer dan ooit is onze zorg voor dieren, natuur en milieu nodig. We kunnen niet doorgaan met onze oude manier van gebruiken van de aarde. Er is geen planeet B, volg plan B!

Al sinds de oprichting van onze partij, inmiddels al weer bijna 20 jaar geleden, vragen wij aandacht voor een ander groot probleem, namelijk de klimaatcrisis. Ook daarin hebben we in Buren nog een lange weg te gaan. We gaan eindelijk aan de slag met duurzame energie, zon en wind.

Maar we zullen ook iets moeten doen aan een sector die een ontzettend grote bijdrage levert aan de opwarming van de aarde en dat is de veehouderij. Een miljoen landbouwhuisdieren in een gemeente met maar 26.000 menselijke inwoners dat is absurd. Die sector zal heel erg moeten inkrimpen en op termijn misschien wel helemaal verdwijnen.

Dit is onze kandidatenlijst:

  1. Joop de Jonge
  2. Zwanny Naber
  3. Liesbeth van Seumeren
  4. Erica Scherpenzeel
  5. Diana van Kruistum
  6. Pauline Tideman
  7. Ab Willemsen

Gerelateerd nieuws

Partij voor de Dieren doet mee aan gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Buren

De Partij voor de Dieren doet op 16 maart 2022 voor de vierde keer mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in Buren. Op 21 nov...

Lees verder

PvdD Buren opent een meldpunt vuurwerkoverlast

Partij voor de Dieren Buren wil dit jaar, door een meldpunt, laten zien hoeveel mensen zich storen aan en hinder ervaren van ...

Lees verder