Esther Ouwehand komt naar Buren


24 februari 2018

Tweede Kamerlid voor de Partij voor de Dieren Esther Ouwehand komt op zaterdag 17 maart naar een verkiezingsbijeenkomst van de Partij voor de Dieren in Buren. Het hoofdthema is duurzaamheid en wat je eigen impact is op onze planeet. Tijdens de bijeenkomst wordt o.a. de film "One Single Planet" vertoond. De lokatie is "Buitenhuis Buren" en de aanvangsttijd is 14:30 uur, inloop vanaf 14:15. De bijeenkomst wordt besloten met een plantaardige maaltijd en zal rond 18:30 uur afgelopen zijn.
Voor deze bijeenkomst is vooraf aanmelden verplicht. Aan de deur kan gevraagd worden uw legitimatiebewijs te tonen."One Single Planet" laat zien dat de PvdD zich op een breder terrein inzet dan dierenleed alleen. De film gaat over de grote duurzaamheidsproblemen die onze planeet bedreigen. Esther Ouwehand zal hierop een toelichting geven en vragen van toehoorders hierover beantwoorden. Ook lijsttrekker voor de Gemeenteraadsverkiezingen Joop de Jonge is aanwezig.

De film "One Single Planet" is een documentaire-reeks van de Nicolaas G. Pierson Foundation. Dit is het wetenschappelijk bureau van de Partij voor de Dieren. De film reikt mogelijke oplossingen aan om de aarde op lange termijn leefbaar te houden. In de film spreekt Marianne Thieme met toonaangevende wetenschappers, beleidsmakers en denkers.

Het belooft een levendige en interactieve bijeenkomst te worden waarin je ideƫen over wat je zelf kunt doen aan duurzaamheid, best eens kunnen veranderen.

datum: zaterdag 17 maart 2018
tijd: 14:30 - 18:30, inloop vanaf 14:15
locatie: Buitenhuis Buren - Buitenhuizerpoort 10, Buren - www.buitenhuisburen.nl