PvdD Rivie­renland flyer-actie voor dier­vrien­de­lijke Kerst


18 december 2013

De Partij voor de DierenRivierenland houdt voorafgaand aan de kerstdagen indiverse plaatsen in Rivierenland weer flyer-acties voor een diervriendelijke Kerst. Zo zijn we op zaterdag 21 december a.s. in de loop van de middag in Tiel, Buren en Culemborg aanwezig.

De partij hoopt dat mensen hun goede voornemens voor een beter dierenwelzijn en milieu omzetten in daden door tijdens de feestdagen geen, minder of biologisch vlees te eten. Tijdens de gehele decembermaand zijn op de website van de Partij voor de Dieren links te vinden naar vegetarische kerstmenu’s, zie https://www.partijvoordedieren.nl/kerstdiner.

Klimaatwetenschappers en voedselspecialisten luiden de noodklok over de eetpatronen in Westerse landen. Als we voedsel eerlijk willen delen moeten we minder dierlijke en meer plantaardige producten eten. In het belang van dieren, natuur en milieu, maar óók voor onze eigen gezondheid.

De Partij voor de Dieren wil de kiloknaller uit de schappen, een verbod op megastallen, ondersteuning vanuit de overheid voor ontwikkeling van plantaardige vlees- en visvervangers en een stevige aanpak van voedselverspilling. Ook moeten er campagnes komen gericht op de promotie van een plantaardig voedselpatroon.

Helpt u ook mee? Uw mes en vork zijn belangrijke wapens in de strijd tegen klimaatverandering, een oneerlijke voedselverdeling en dierenleed.

De Partij voor de Dieren Rivierenland kan altijd meer vrijwilligers gebruiken. Als u zin heeft om mee te helpen bij deze flyer-actie, of in de toekomst graag een keer mee zou willen helpen bij andere activiteiten, mail dan naar r.vantpad@partijvoordedieren.nl.

Gerelateerd nieuws

Dierenopvang

Dierenopvang. Dierenasiel Tiel ziet de bodem van hun kas. Het asiel heeft te maken met veel meer dieren die opgevangen moete...

Lees verder

Nieuwe commissieleden voorbespreking

Op 19 december 2013 zijn Clazien Bongaarts en Albert Zwarteveen beëdigd en benoemd tot lid van de commissie voorbespreki...

Lees verder