Pauline Tideman


Frac­tie­on­der­steuner

Van secretaris DB, asielcoördinator, inspectiedienst, schuwe katten socialiseren, grote dierenopvang tot in 2018 fractielid PVDD en vervangend burgerlid van de gemeente Buren. Mijn 'eigen' dierenopvang met honden, katten, pony's, kippen en pauwen, varkens, duiven, eenden en papegaai, ze kwamen allemaal "langs". Wat hebben we veel van ze geleerd en gehouden en hoewel soms na lange tijd zijn ze altijd herplaatst.
Mijn 3 kinderen groeiden helemaal plantaardig op en zijn sterke, gezonde, bewuste vegetariërs geworden.
Ik werd vegetariër op mijn 18e en bijna 50 jaar later zie ik dit als de belangrijkste beslissing van mijn leven. Veganisme is nog veel mooier en beter, maar, heel weinig en bewust, neem ik nog wel eens een stukje kaas of wat yoghurt.
Deze week werd alweer vogelgriep aangetroffen en werden de kippen preventief 'geruimd'. Op 3 bedrijven, dus rond de 200.00 dieren. Op individueel niveau is hier nauwelijks iets tegen te doen. Aan de hele bio industrie zullen we iets moeten doen!
En preventief ruimen.... : wat een schande van de mensheid. Er is extreem veel werk te doen. Binnen en buiten de partij zal ik altijd voor de dieren bezig blijven.