Campag­ne­posters plakken in de gemeente Buren


2 maart 2017

Ondanks het onstuimige weer gingen we op pad om de Plan B campagneposters in de gemeente Buren op te hangen. Onze tournee voerde ons door Beusichem, Zoelmond, Ravenswaaij, Rijswijk, Maurik, Eck en Wiel, Ingen, Ommeren, Lienden, Zoelen, Kerk-Avezaath, Erichem, Buren en Asch. Wat wonen we toch in een ontzettend mooie gemeente. Prachtige vergezichten, rivieren en beekjes en lieflijke dorpjes wisselen elkaar af. Het was een mooie route met kou, wind, regen én met mooie gesprekken met inwoners.


Sonja van der Neut


Lysanne Adriana Jackson


Wil jij je ook inzetten voor dierenwelzijn, natuur en milieu?

Lijkt het je leuk om mee te helpen flyeren, posters plakken of bijvoorbeeld brieven schrijven naar instanties, stukken lezen of activiteiten organiseren?

Mail dan naar buren@partijvoordedieren.nl. We zoeken nog enthousiaste vrijwilligers, ook als je maar af en toe beschikbaar bent.

Kerk-Avezaath

molen van Buren

Gerelateerd nieuws

Opinie: Visie op fusie

In een open brief aan de de commissaris van de koning van de provincie Gelderland, zet Joop de Jonge, fractievoorzitter van d...

Lees verder

Flyeren voor de komende verkiezingen

Sinds kort is de werkgroep Culemborg een feit! De fractie Buren gaat samen met hen en met Michelle van Doorn van de afdeling ...

Lees verder